torsdag 27 september 2012

Laser nr 2 ©

Fått min andra laserbehandling denna morgon. Mera tog de denna gång och som jag skrev förrut så går det bara på mörka strån. Ljusa och grå kan inte behandlas...så nu känner jag av lukten av bränt hår. Det hade varit efektivt förra behandlingen och det var inte mycket kvar just där. Hade tydligen några strån med flera fägrer i så vi får se hur de gick att avlägsna. Ja hur många av oss har inte ryckt strån här och där och som jag skrev förrut så har jag gjort flera epileringar i Övik, men detta sägs vara än mer eftetivt. Som de sa även förra gången, bättre att raka än att vaxa, se mer tidigare inlägg...
Vi pratade också om det här med laser och ögonbryn och som jag skrev i förra inlägget så gör man inte det pga att ögonen är så nära ögonbrynen de råder att inte plocka ögonbryn för mycket. För när vi blir äldre så tappar vi dem och det är inte bra. Det syns igenting och känna knappt något under behandligen (bild nedan) tar ca 10 minuter. De kyler området först sedan bränner de med laser. Du frå har gröna skyddsglasögon på under behandlignen. Rekommendeeras varmt till dig som har problem med hårväxt där du inte fvll ha den. Ny behandling om sex veckor om nya strån kommer upp. Denna gång betalade jag 500 kr, billigt tycket jag med tanke på alla epileringar jag gjort förrut och ska även tilläggas att kliniken har öppnats av tidigare läkare på Akademiskas hudmottagning.
De behandlar även andra åkommor...se mer på LASERKLINIKENS HEMSIDA
Mer från förra inlägget och all information "laser ett bra alternativ"

Gick från centralstationen till laserkliniken men var tidig så jag gick bort till Flustret och Stadsparken en sväng, där det sommartid är en mötesplats i gröngräset för de som vill. Har varit där flera ggr på picknick...trevligt. Det gick rätt bra att gå med den tejpade foten. till höger om Flustret ser man Uppsala slott och fortsaätter man till höger bakom så kommer man till Uppsala Akademiska. Allt på nära håll och lätt att ta sig gående dit om man vill. 

Bild också från Västgötaspången över Fyrisån, utanför Laserkliniken.
Uppsala är Sveriges 4 största stad, visste ni det här: http://www.uppsala.se/sv/Kommunpolitik/Kommunfakta/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Publicerar inte rasistiska uttalanden och personangrepp.
Moderatgranskar allt före publicering.

Väl mött // Bettan